Weboldalaktól a vállalati rendszereken át egészen a webáruházakig. Egy szóval bármi...

A weboldalak és portálrendszerek fejlesztésekor már a kezdeti stádiumban figyelembe vesszük a legfrissebb fejlesztési sztenderdeket és olyan oldalt adunk át, ami nem csak könnyen optimalizálható, és kereső, illetve mobilbarát; de kihozzuk a maximumot a felhasználó élményből is.

Élve az előnnyel, hogy nem csak informatikusokból áll a csapatunk, marketing szakértő kollégáink az elejétől fogva szorosan együttműködve segédkeznek a weboldal elkészítésében.

Weboldal készítés

A weboldalak fajtái

A DIGITÁLIS JELENLÉT FONTOS PILLÉREI

Vállalati weboldalak

Technikailag hétköznapi weboldalak, amelyek szolgátlatások, termékek és -vagy a cég bemutatására szolgálnak.

Webáruházak

Szolgáltatások és digitális, vagy fizikai termékek értékesítésére szolgál.

Vállalati szoftverek

Egyedi felhőalapú programok, amik valamilyen vállalatirányítási célt szolgálnak. Ilyen például egy ügyfél-nyilvántartási rendszer.

SEO

Bár a Keresőoptimalizálás önmagában nem a fejlesztési folyamat része, a Google algoritmusa számos kritériumával érinti azokat a tényezőket, amikre már a weboldal elkészítésének korai fázisában gondolni kell. A weboldal csak akkor tudja ellátni a funkcióját, ha rá is találnak az emberek.

Karbantartás

Legyen szó statikus weboldalról, portálrendszerről, vagy akár webáruházról; a karbantartás elengedhetetlen annak érdekében, hogy programunk biztonságos és kártékony kódoktól mentes legyen azon túl, hogy megfelelő helyen szerepel a találati listákon. Mi bizonyítottan, sikerrel hárítjuk el a támadásokat és tesszük meg a szükséges óvintézkedéseket az elkerülésük érdekében.

Weboldal optimalizáció

A jó weboldal titka nem merül ki a szép kialakításban. Számtalan olyan paraméterre kell figyelni, amik hosszú távon befolyásolják a teljesítményt, így többek között kiemelt hangsúlyt fektetünk a sebességre és a használhatóságra.
Ezt hívjuk Technikai SEO-nak


Ingyenes konzultáció