Ne jelenítse meg a hirdetéseit a versenytársainak!
Zárja ki Őket!


Bizonyos piacokon kifejezetten jellemző, hogy a szereplők egy része úgy mondva “lekattintja” a többiek hirdetéseit. Ez azt eredményezi, hogy idejekorán lemerül az Ön egyenlege és azon a napon már nem fog többször megjelenni a hidetése. Ezeknek a kattintásoknak egy részét a Google jó esetben felismeri, de sajnos nem nyújt igazi védelmet.


Mi biztosra megyünk: lehetőséget biztosítunk partnereinknek, hogy videó formájában rögzítsük a felhasználók weboldalon történő viselkedését és így könnyen kizárhatjuk a hamis kattintásokat. Nagyobb forgalmú kampányoknál azonban hamar kezelhetetlenné válik a helyzet. A jó hír az, hogy a megfelelő beállításokkal a folyamat bizonyos mértékben automatizálható, például dönthetünk úgy, hogy a 3 másodpercnél rövidebb ideig az oldalunkon tartózkodó látogatóknak 30 napig nem jelenítjük meg a hirdetéseket, ezáltal

több tízezer forintokat, akár százezreken spórolva havi szinten,

amiből további, releváns megkereséseket, bevételt generálhatunk Önnek! Ezek eléréséhez 2 külön szoftvert szoktunk alkalmazni. A videó rögzítéséhez egy ingyenes szoftver áll a rendelkezésünkre, a kattintás-védelemhez pedig egy prémium szoftvert, melynek díját szolgáltatásaink nem tartalmazzák. Segítünk, integráljuk és biztosítjuk a jó minőségű kattintásokat.


Google ads kattintásvédelem, freud protection

Ingyenes konzultáció