eSzerződés
Barion
Billingo

A szerződéskötés módja digitálisan történik a magyar jognak megfelelő és jogilag kötelező erejű virtuális szerződéssel. A szerződések percek alatt kitölthetők telefonról is, semmilyen speciális szoftver, vagy eszköz nem szükséges hozzá.

Az Eszerződés.hu-n keresztül kötött szerződések alakiságukat tekintve, írásba foglalt szerződésnek minősülnek. Tartalmát tekintve pedig vegyes szerződés típusba sorolandók, mivel egyszerre több, a Ptk.-ban megtalálható, nevesített szerződéstípus jellemzőivel rendelkeznek.

A szerződések PDF formátumúak és megkötéskor emailben is elküldésre kerülnek úgy, ahogyan az elektronikusan kiállított számlák is. A szerződések végleges lezárására az üzemeltető egy Bizalmi szolgáltatót használ, mely minősített aláírással és időbélyeggel látja el a dokumentumokat.

A szerződés kiállítását követően marketing jellegű szolgáltatásainkról előre állítunk ki számlát a Billingo online számlázó segítségével, mely számlák fizethetők átutalással, vagy akár bankkártyával is. A bankkártyás fizetés lehetőségét a Barion biztosítja.